lördag 30 april 2011

Tittskåp....

En lite sneak peak på vad som skapas fram i min atelje. Kommer snart finnas till försäljning i min butik! Mycket att göra och en väldigt irriterande förkylning gör att det inte riktigt finns ork över, så då förstår ni bloggtystnaden...

Tack för alla fina kommentarer om skeden! Man vet aldrig, dyker jag på ett gäng fina silverskedar kanske dom kan finnas till beställning. Nu ska jag snyta min näsa och försöka få nått vettigt gjort idag! Ha det bra! Kram

tisdag 19 april 2011

Kaffe!

Idag älskar och behöver jag verkligen mitt kaffe! Skulle ut i garaget och städa i går kväll, jag har ju flyttat hem mitt lilla betong gjuteri och det blir väldigt lätt stökigt & dammigt. Så där stod jag och fixade på kvällen med en bra ljudbok i lurarna.... När jag var färdig och gick in i huset var allt tyst och mörkt... Klockan var halv 1! Förstår inte var tiden tog vägen! Så idag känner jag mig lite trött!


På den här lilla silverskeden har jag stansat in orden "I love coffee", mycket passade ord för idag! Den är stansad och sen oxiderad för att framhäva texten. Efter det putsar man upp den, och då blir den silvrig och fin med mörk text! Ett perfekt present, istället för blomma!

Ha bästa dagen på er! Kram

lördag 16 april 2011

Nya print!

Säg vad du vill i en pratbubbla! Samla på dom sötaste, roligaste och galnaste citaten, eller ja du kan ju skriva vad som helst! Liv drog av den om läppstiftet för ett par dagar sen... så föddes denna ide! Finns i massa fina färger, beställ i min webbutik Många Rum!





Ha en skön helg!

Beställt tapeter!


Idag har jag och minsta skruttan beställt nya tapeter, det blev en svart vit som får ersätta den mycket färgglada grön/rosa/turkosa i vardagsrummet. Den tycker jag fortfarande mycket om, men man tröttnar fort på den och inga andra färger passar in i rummet. Så en svart vit öppnar för mycket fler möjligheter och lättare att tex ändra kuddar och andra prylar. Det blir nog bra! Den kommer från Intrade, Mood Living. Liv ville helst ha en rosa tapet med Hello Kitty, och tyckte vi kunde ta den i hela huset... Hmmm, kanske en annan dag....


onsdag 13 april 2011

Dagens tanke...


Dagens tanke... Jag behöver nya krokar för handdukarna inne på toaletten, kanske kan det bli ett träd där inne? Måste fundera vidare... Ha en bra dag!

lördag 9 april 2011

Arga snickaren...

Fick ett tips från en bloggläsare att ett av mina &-tecken synts i ett hemma-hos-reportage hos Anders Öfvergård /Arga snickaren. Och mycket riktigt en fin närbild och en vybild där den också syns. Så kul när man får en skymt av var alla mina betongalster hamnar! Här hittar ni hela reportaget! Tack Maria för tipset!)

Foto: Maja Suslin/Scanpix

måndag 4 april 2011

Nyheter i min butik!



Ja, nu ligger pusselfåglarna och två nya färger på Cirkusprinten ute i butiken! Dom fick heta PUSSelfåglar istället, men dom är ju helt klar av sorten turturduvor!
Det har dykt upp kopior av mina cirkusprint i olika butiker, vilket faktiskt gör mig lite lite sur, så på mina står det nu Orginalet! Det är ju en sak att inspireras av andra men att rippa en hel ide är inte ok. Men jag ska kanske ta det som en komplimang istället?!
Fler nyheter kommer att dyka upp i butiken inom kort!

butiks tips!

Jag måste få tipsa om Jennys nätbutik! Hon bor nästan på min gata och hon har precis öppnat jtp-design, en nätbutik som är fylld med snygga saker. Det roligaste är att Jenny designat det mesta själv! Här kommer några av mina favoriter!

Massa snyggt eller hur?!

söndag 3 april 2011

Turturduvor....

En till nyhet som snart hamnar i butiken! Turturduvor i betong, med initialer på vingarna. Ska försöka få in dom i butiken under kvällen. Dom fungerar som två stora pusselbitar. Så man kan ta isär dom om man vill, fast passar såklart bäst ihopsatta! :)