onsdag 16 december 2009

I tidningen och lite virkning...

Ni ser, vilken tur att jag beställde lite snö! :) Nu är det vitt, fint och ljust ute! Härligt! Tack för alla snälla kommentarer om bordet, stolarna och lampan. -Ja bordet är det jag som varit framme och gjort om. Lite mosaik och det repiga bordet blev som nytt (och väldigt tungt!). Lampan kommer från Original BTC England, köpt på C E inne/ute i Örebro.

Fick ett sms en dag från stylisten Anna Mård som återigen varit här och gjort ett reportage hemma hos oss. (Mer om det nån gång i februari när det kommer ut.) Hon skrev att hon läst nya numret av Tove hem och trädgård och ett av mina &-tecken fanns med där. Köpte så klart numret på en gång och det var i ett reportage om Pernilla Wahlgrens hem som en fin bild fanns med. Tyckte förresten tidningen som jag inte läst förut var riktigt bra, massor med fint och trevlig läsning!

Vi leker sjukstuga igen här hemma, så jag håller tummarna att alla är friska innan jul! Jag har blivit lite smittad av Katarina som stickar så mycket fint att jag börjat på en virkning. Får se vad det blir... En kofta om jag orkar, annars blir det kanske en halsduk eller nått! Perfekt när man kollar på film med sjuka barn i alla fall!


Härligt med lite färg! Brunt, orange, ljusrosa och rött.
Ha det gott! Kram kram

onsdag 9 december 2009

i köket...

Mörka bilder bjuder jag på idag, taget med min mobil. Det spelar ju liksom ingen roll vilken kamera man använder när det är så mörkt och grått nu. Jag lägger snart in en beställning om lite snö! Ville mest visa mina ursnygga Tolix köksstolar jag fick när jag fyllde 30. (så här ser dom ut svärmor, du som var med på presenten!) Tack Tack! Dynorna fick jag sy själv då det inte fanns några som passade riktigt bra.


Man får passa på att tända många ljus och mysa nu! Älskar mina fågel ljusstakar från Mateus som jag vann förra året i en utlottning som Frida på Trendenser (fd husmusen)hade. Nu har en julkalender med massa fina utlottningar i år igen, passa på!

Ha en mysig kväll! Kram