onsdag 23 april 2008

Nostalgi!

Häromdagen kom min farmor och farfar över med mitt gamla dockskåp, det har stått på deras vind. Som liten drömde jag om att få ha ett "Lundby" dockskåp i plast, men idag är jag över lycklig att jag fick detta fina i trä. Min morfar har snickrat ihop det och alla möblerna, sen har farfar som var målare tapetserat, lagt golv och målat. Min mamma har sytt och broderat små små bonader till skåpet. -Vilken Skatt!!! Storebror lekte hela eftermiddan med det igår. Nu väntar det på att få bli totalrenoverat! Det färdiga resultatet ska ni få se, så fort jag fått lite mer tid över.



söndag 13 april 2008

Fler madonnor!

Madonnorna som vi haft klara är redan slut, men vi gör fler! Flera har frågat om det går bra att betala vid lön, och självklart gör det det! Vi skriver upp er på listan och gjuter i turordning. Här kommer lite fler bilder på de heta damerna... :)

(Ni som beställt men inte fått svar från mig, mail mig igen är ni snälla! Jag har svarat alla, men det verkar som endel mail inte går fram.)




Scrappat + namsdagsbarn!

Några layouter som blev till av material från Metalimo, nya papper från företaget Tinkering ink. Mumsiga!!! Skulle egentligen ha postat detta inlägg igår, för Liv hade ju namnsdag då men jag hann inte alls det jag tänkt jag skulle igår. Hon blev i alla fall firad med ett besök på ett gott fik, så jag hoppas mjölken smakade extra gott igår!


onsdag 9 april 2008

Nu släpper jag madonnorna fria!

Tack för all söt respons för madonnorna! Det värmer så!!!

Vi har diskuterat fram och tillbaka här hemma, och beslutat att sälja några här på bloggen. Vi gjuter dom helt för hand, så det är en hel del pill för att få fram dom. Så det blir till en början en begränsad upplaga. Ni som är intresserade, skicka ett mail till mig så tar jag på mig jobbar-rocken och gjuter lite!

Priset är 195kr för den i cement och 245kr för den i rost. (frakt tillkommer på 77kr)

Ha en mysig kväll på er!!

torsdag 3 april 2008

snart snart snart....

Salig äro den som har en man som kan gjuta saker!!!

Snart kommer det ut lite inrednings saker! Först ut några madonnor, i cement och rost.... mums! Kommer finnas till försäljning i några butiker och ev här på bloggen.... Mer info kommer snart, ville bara ge en sneak peek till er!




Scrappat lite

I Lördags var jag och lilla Liv på en stor scrapträff och hade väldigt väldigt trevligt! Träffade både nya och bekanta ansikten, så mysigt! Lite blev gjort mellan fika, ammning och skvaller. Fick 2 1/2 layouter gjorda. Här kommer dom som blev klara, båda av mestadels metalimo material.

Lite senare ikväll hoppas jag kunna avslöja en del av min lilla hemlis, så titta in lite senare för er som är nyfikna. Några ledtrådar är cement och rostigt.... :)